Groningse kandidaten ChristenUnie voor de Tweede Kamerverkiezingen

IMG_6320banner.jpgzaterdag 27 februari 2021 11:59

Volgende maand (alweer) naar de Stembus. Valt er wel wat te kiezen? Zeker, ook voor ons Groningers. We stellen onze kandidaten graag aan je voor. Vandaag Daphe Steenbergen: ‘kiezen voor wat écht telt'.

Kandidaatsfoto Daphne.jpeg

Mijn naam is Daphne Steenbergen, ik ben 22 jaar en woon op dit moment in Gouda in verband met mijn studie politicologie aan de Universiteit Leiden. Mijn bachelor, Europese Talen en Culturen, heb ik aan de Rijksuniversiteit Groningen gedaan. Tot mijn 20e heb ik in Delfzijl gewoond en hier ben ik actief geweest als fractieondersteuning van de ChristenUnie fractie. Op dit moment ben ik kandidaat Tweede Kamerlid voor de ChristenUnie, je kunt me vinden op plek 41. 

De ChristenUnie gaat de verkiezingen in met de slogan ‘kiezen voor wat écht telt.’ Wat voor mij echt telt zijn de jongeren en de provincie Groningen. Ik sta op de lijst omdat ik jongeren en Groningers letterlijk en figuurlijk wil aanspreken. Ik wil naar jullie luisteren en ik wil jullie laten zien dat leeftijd en regio niets uitmaakt voor je invloed in Den Haag. Spreek kandidaten aan, klim in de pen of tik snel een mail. Laat van je horen want wij willen graag van je horen!

Ons verkiezingsprogramma vind je hier.

« Terug