Werkbezoek Experiment Krewerd (Eemdelta) 11 november 2022

IMG_3902a.jpg11-11-2022 20:45 11-11-2022 20:45

...Doel van het werkbezoek was om in het mooie en functionele Dorpshuis 'Kredo' bij te praten over de ontwikkelingen rond het Experiment Krewerd...

Vanmiddag samen met een aantal raadsleden en fractieassistenten van Gemeente Eemsdelta, waaronder onze fractievoorzitter Ina Schenkel-Zantvoort en fractieassitent Jan van Heerde, op bezoek in Krewerd.

Doel van het werkbezoek was om in het mooie en functionele Dorpshuis 'Kredo' bij te praten over de ontwikkelingen rond het Experiment Krewerd. Hiervoor waren vertegenwoordigers van Dorpsbelangen, onderzoekers van de Hanzehogeschool Groningen, bestuur dorpscoöperatie Krewerd en uiteraard ook een aantal inwoners aanwezig.

Ook hier zijn struikelblokken te nemen, hebben ze te maken met de stroperigheid in de hele versterkingsoperatie. Toch hebben we ook kunnen horen dan mijn trots is op het Experiment Krewerd en positief blijft over de toekomst. Houden zo!

Namens de raad bedankte Henk Dijkstra voor de gastvrijheid en wenst allen alle sterkte toe in het verdere proces! Namens de griffie werden bloembollen aangeboden.
Meer informatie over dit 'Experiment Krewerd' vind je hier.
Deze bijdrage is van Jan van Heerde, evenals de foto's. De foto's staan in de zijbalk en hierop op de facebookpagina.

« Terug