Raadsvergadering 30 maart 2022 afscheid van Fatih Özdere (waarnemend griffier)

IMG_3216banner.jpgmaandag 04 april 2022 13:21

'En dan nu agendapunt 16, een bijzonder agendapunt. Want het betreft het afscheid van onze tijdelijke raadsadviseur en waarnemend griffier dhr. Fatih Özdere...

IMG_3214
Burgemeester van Eemsdelta Ben Visser aan het slot van de raadsvergadering Gemeente Eemsdelta: 'En dan nu agendapunt 16, een bijzonder agendapunt. Want het betreft het afscheid van onze tijdelijke raadsadviseur en waarnemend griffier dhr. Fatih Özdere. Zes maanden lang heeft hij onze griffie versterkt en is hij onze gemeente van dienst geweest. Hij gaat ons verlaten en gaat naar de gemeente Bergen op Zoom. Onze raadsnestor, Bert Raangs, die krijgt het woord om hem op passende wijze ook een blijk van waardering te geven.



IMG_3215
Bert Raangs (CDA)): 'Fatih, bedankt voor de bijzondere manier waarop je de gemeenteraad hebt ondersteund. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Heel erg bedankt voor wat je voor ons hebt betekend. Veel succes in je nieuwe functie.'





IMG_3221
Fatih Özdere: 'voorzitter, mag ik ook wat zeggen... Ik ben niet gauw met stomheid geslagen. Maar dit is wel een moment. Blij verrast. Een bijzondere ervaring dat ik als interimmer op deze wijze in de spotlights sta. Ik heb er geen woorden voor. Hartelijk dankt voor de zes maanden die we hebben mogen beleven en ik hoop u zeker nog een keer terug te zien, in welke vorm dan ook. Dank u wel.





IMG_3231
Namens de fractie van de ChristenUnie Eemsdelta heeft fractievoorzitter Ina Schenkel-Zandvoort -na afloop van de raadsvergadering- hem een presentje overhandigd.
Meer foto's staan op onze Facebookpagina.

« Terug