Nieuwjaarsreceptie Eemsdelta 12-1-2023 Campus Eemsdelta

IMG_4398banner.jpg13-01-2023 10:15 13-01-2023 10:15

"Kijk eens om je heen in je directe omgeving en vraag jezelf af: wie kan ik helpen in 2023? Misschien kan je iemand helpen met...of durf te vragen".

Nieuwjaarsreceptie Gemeente Eemsdelta druk bezocht!
Burgemeester van Eemsdelta hield in Campus Eemsdelta Groningen in Appingedam zijn eerste nieuwjaarstoespraak met daarin ook een oproep:
"Kijk eens om je heen in je directe omgeving en vraag jezelf af: wie kan ik helpen in 2023? Misschien kan je iemand helpen met een versterkingsdossier, schadedossier, financieel advies of het invullen van formulieren. En misschien moet je juist hulp vragen. Er is veel stille armoede. Verborgen armoede. Probeer over je schaamte heen te stappen. Als je geld tekort komt. Vraag om hulp. Je bent niet de enige. En je hoeft je niet te schamen!
Compliment voor onze Voedselbank Eemsdelta en alle instanties die goed werk verrichten op het gebied van #armoede." Aldus burgemeester Ben Visser.

Uiteraard kwamen er ook andere zaken aan bod en was er ook aandacht voor de oorlog in Oekraïne (groningers voor oekraïne). Bijzonder moment was wel de overhandiging van een schilderij gemaakt door de Oekraïense Eline.
IMG_4427
De complete toespraak vindt u op: http://bit.ly/3XqNhYq
Een fotoreportage van de receptie vindt u hiernaast in de rechterbalk.
Deze bijdrage is van Jan van Heerde

« Terug