Gert-Jan Segers: 'hoopvol gestemd!'

cu_bedanktpost_twitter_v3.jpgdonderdag 18 maart 2021 18:22

De afgelopen dagen kregen we de stem en het vertrouwen van honderdduizenden kiezers. En daar wil ik u hartelijk voor danken!

Beste ChristenUnie-vrienden,

Vanmorgen bleef de zon nog even verscholen achter de wolken. Families troffen elkaar aan de ontbijttafel, kinderen fietsten naar school en wij mogen namens u aan het werk. Ook vandaag is een dag van hoop!

We hebben een erg spannende avond en nacht achter de rug. We zijn dankbaar dat we onze vijf Kamerzetels hebben kunnen behouden.

De afgelopen dagen kregen we de stem en het vertrouwen van honderdduizenden kiezers. En daar wil ik u hartelijk voor danken! We gaan vandaag extra gemotiveerd aan de slag om het goede te zoeken voor ons land.

De komende jaren staan we voor flinke uitdagingen. Hoe komen we eensgezind uit de crisis? Hoe zorgen we voor woningen, banen, een eerlijke verdeling van de welvaart in Nederland en wereldwijd, hoe beschermen we kwetsbaar leven en de schepping.

De ChristenUnie gaat met hoop en met overtuiging werk maken van onze christelijk-sociale idealen. Welke plek ons ook gegeven is, wij zullen ons met hart en ziel inzetten.

Afgelopen maandag kwamen we als partij online bij elkaar voor een uur van gebed voor ons land. Daar sprak onze campagnepastor Jurjen ten Brinke woorden die me raakten. Hij vertelde een verhaal van een piloot wiens vliegtuig in de problemen raakte. Die piloot deed een gebed voor de veiligheid van zijn passagiers én ging aan het werk om hen veilig aan de grond te krijgen.

Dát is hoe wij politiek willen bedrijven: bidden én werken. We zijn afhankelijk van God, we weten ons geïnspireerd door de weg van Jezus, maar God geeft ons iedere dag de verantwoordelijkheid om zelf het goede te zoeken voor de naaste en de schepping. Om te kiezen voor wat écht telt.

We kunnen dit werk alleen doen dankzij leden als u. Duizenden mensen die met denkkracht, inzet én gebed achter ons staan.

Daarom nogmaals dank voor voor uw stem en vertrouwen.

We gaan ervoor. Op hoop van zegen!

In verbondenheid,

bf.JPG

Gert-Jan Segers
Fractievoorzitter ChristenUnie Tweede Kamerfractie

 Help mee: kent u nog mensen die lid willen worden?

cu_bedanktpost_v3.jpg

We gaan vol overtuiging werk maken van onze christelijk-sociale idealen. Dat kunnen we doen dankzij uw steun als lid. Daar zijn we heel dankbaar voor. Ook voor de vele campagnegiften die we van onze leden mochten ontvangen!

Kent u mensen die mogelijk óók lid zouden willen worden? Bijvoorbeeld vrienden, familie of een gezinslid? Dan is de uitslag van de verkiezingen een mooi moment om hierover het gesprek aan te gaan.

Want ieder lid telt!

Meer info over de voordelen van het lidmaatschap

« Terug